За нас

AM Solutions е компания, специализирана в изработването и поддържането на уеб сайтове.
Мисията ни е да помогнем на бизнесите и хората със свободни професии да подобрят своето онлайн присъствие.
Предлагаме цялостно дигитално решение за всеки бизнес или професия – Изработка и поддръжка на уеб сайт, хостинг, SEO оптимизация, дигитален маркетинг (Facebook Ads, Google AdWords, Messenger Bots, Instagram Ads, Email Marketing).

Стремим се да създаваме не просто уеб сайтове, а уеб сайтове, които продават!
За целта се стараем всеки изработен от нас уеб сайт да:
– Е с уникален и съвременен дизайн, който е адаптиран за всякакви устройства (смартфони, таблети, компютри).
– Е бърз. Скоростта на зареждане е основен фактор в алгоритмите на търсещите машини. От нея може да зависи класирането ви на челни позиции при търсене в Google. Amazon са провели тестове, които показват, че ще губят по 1.6$ милиарда на година, ако сайтът им се забави само с 1 секунда.
– Да събира възможно най-много информация за посетителите си (Информация за контакт с тях – Email адреси, телефонни номера; Facebook и Google профили за ремаркетинг кампании; статистически данни като пол, възраст, локация, използвано устройство и др.) Една от основните функции на един добър уеб сайт е да конвертира потребителите си в лийдове, за да може да създава собствена база от данни с контакти на потенциални клиенти.
– Да предоставя информация за услугите и продуктите ви, както и информация за контакт с вас.
– Блог. Хората постоянно търсят в Google. Всяка една статия служи като “кукичка в морето” – колкото повече релевантно и полезно съдържание създавате, толкова е по-вероятно потребителите ви да ви открият напълно безплатно в Google и да посетят уеб сайта ви.

Свържете се с нас и получете безплатна индивидуална консултация, по време на която ще направим технически анализ на уеб сайта ви, ще проучим уеб сайтовете на конкурентите ви и ще ви покажем какви практики използват те, за да продават услугите си онлайн.